Menu Close

Известувања

Нова година, нови почетоци и нови одлуки!!!

Тимот на „Р.С. Боби 99“ донесе едногласна одлука дека за овие празници поубава е детската насмевка од украсената елка. Среќна Нова за сите!☃👭👨🏻‍🤝‍👨🏻🎄
✔Донациите беа доставени во Основно Училиште „Страшо Пинџур“ во Кавадарци – паралелка за деца со посебни потреби.