Menu Close
Slide 1

РС Боби 99

Електронско плаќање на фактури

Slide 2

Услуги

- Управување

- Одржување на хигиена

- Услуги со дигалка за висинско работење

Slide 3

Добивај електронска фактура

previous arrow
next arrow

Бескорисно е да се има неодговорен управител па макар и бесплатен !

Услуги

Да постигнеме квалитетни услови за живеење во зградите, како во поглед на обезбедување на поволни услови од аспект на безгрижност, безбедност, удобност во живеењето, така и во поглед на развивање на добри меѓусоседски односи и соживот на станарите во зградите е наша мисија и остварување.

Ние никогаш не ги оставаме нашите станари во безизлезни ситуации, ние не сме тука само за одржување на чиста зграда, ние сме тука за да ги исчистиме сите грижи на нашите станари!!

Успешни приказни

Нова година, нови почетоци и нови одлуки!!!

Тимот на „Р.С. Боби 99“ донесе едногласна одлука дека за овие празници поубава е детската ...
Прочитај повеќе..

Нова година, нови почетоци и нови одлуки!!!

Тимот на „Р.С. Боби 99“ донесе едногласна одлука дека за овие празници поубава е детската ...
Прочитај повеќе..

Нова година, нови почетоци и нови одлуки!!!

Тимот на „Р.С. Боби 99“ донесе едногласна одлука дека за овие празници поубава е детската ...
Прочитај повеќе..