Menu Close

Известувања

Нова година, нови почетоци и нови одлуки!!!

Тимот на „Р.С. Боби 99“ донесе едногласна одлука дека за овие празници поубава е детската насмевка од украсената елка. Среќна Нова за сите!☃👭👨🏻‍🤝‍👨🏻🎄 ✔Донациите беа доставени во Дневен Центар за Лица со церебрална парализа во Прилеп.