Menu Close

Известувања

Нова година, нови почетоци и нови одлуки!!!

Тимот на „Р.С. Боби 99“ донесе едногласна одлука дека за овие празници поубава е детската насмевка од украсената елка и украсената влезна врата. Среќна Нова за сите!☃👭👨🏻‍🤝‍👨🏻🎄 ✔Донациите беа доставени во Домот за Доенчиња и Мали Деца во Битола.